+ Színház

Elhunyt Bakody József

Bakody József

Bakody József az idei évben velünk forgatott Petőfi Sándor: Nem megyek én innen sehova című vers alapján készült klipünkben is.

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a Veszprémi Petőfi Színház Örökös Tagja, a minden veszprémi néző által ismert és szeretett, Bakody József Aase-díjas színművész életének 86. évében a mai napon az égi társulathoz költözött! – írja Facebook-oldalán a színház, majd így folytatja:

Jóska bácsi az évtizedek során eggyé vált Színházunkkal, megszámlálhatatlan színházi és számos filmszerep jegyzi nevét. Humorával mindig vidámságot hozott a Társulatba. A közelmúltban is gyakran részt vett közösségi eseményeinken, ünnepeinken, az idei évben velünk forgatott Petőfi Sándor: Nem megyek én innen sehova című vers alapján készült klipünkben is.

Utolsó színpadi szerepe 2015-ben volt, Molnár Ferenc: Liliom című előadásában… mi ezzel a szép emlékkel búcsúzunk Tőled!

Isten Veled, Jóska bácsi! Emléked örökké őrizzük!

Bakody József színművészt, Örökös tagunkat a Veszprémi Petőfi Színház saját halottjának tekinti, búcsúztatásának időpontjáról a későbbiekben adunk tájékoztatást.

A legfrissebb színházi hírek

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top