+ Film

Ma este gyilkolunk – kész az első vágat

Ma este gyilkolunk

A Ma este gyilkolunk krimi-vígjátékban több színészlegenda, a hazai és filmes színjátszás legnagyobb alakjai kaptak szerepet.

Keresés a weben

Várhatóan jövő évben mutatják be a Ma este gyilkolunk című, Agatha Christie-stílusát idéző, humoros és fordulatokban gazdag krimi-vígjátékot Fazakas Péter rendezésében.

A Ma este gyilkolunk hivatalos előzetese csütörtöktől érhető el a produkció Youtube-csatornáján – olvasható a sajtóhoz elküldött tájékoztatóban.

Mint írják, jelenleg a film utómunkája zajlik. “A film első vágata készen van, jövő évig azonban még nagyon sok munka vár ránk. A következő hónapok során készülnek el a film vizuális effektjei, valamint a főcímen, a végefőcímen, az utószinkronon és a hangutómunkán is ezekben a hetekben kezdünk majd el dolgozni” – idézi a tájékoztató Fazakas Péter rendezőt.

A Ma este gyilkolunk krimi-vígjátékban több színészlegenda, a hazai és filmes színjátszás legnagyobb alakjai kaptak szerepet. A színészből nyomozóvá avanzsáló főszereplőt Kern András alakítja, mellette Pogány Judit, Jordán Tamás, Bodrogi Gyula, Koltai Róbert, Hámori Ildikó, Bálint András, Bánsági Ildikó és Takács Kati is feltűnik majd a vásznon. A fiatalabb generációból többek közt Hermányi Mariann, Stefanovics Angéla, Bánki Gergely, Závodszky Noémi, Gyöngyösi Zoltán, Keresztes Tamás, Herczeg Adrienn, Elek Ferenc és Pál András szerepelnek az alkotásban.

A film forgatása idén nyáron 37 nap alatt zajlott öt helyszínen – főként a ráckeresztúri Brauch-kastélyban és annak kertjében. A viszonylag kis apparátust megmozgató forgatáson a legidősebb és a legfiatalabb stábtag között 72 év volt a korkülönbség: “korelnökként” a 89 évesen is aktív Bodrogi Gyula, legifjabb stábtagként egy 17 éves produkciós asszisztens vett részt a munkában.

A krimi-komédia forgatókönyvírója Köbli Norbert, a Blokád, az Örök tél, a Félvilág, és A berni követ írója, operatőre Balázs István Balázs. Fazakas Péter rendező nevéhez fűződik többek között az Árulók és a Szabadság – Különjárat című filmek, valamint több sikeres sorozat.

A Ma este gyilkolunk producere Lajos Tamás, aki a Blokád, az Ida regénye és az Örök tél című filmeket is jegyzi. Köbli Norbert, Fazakas Péter és Lajos Tamás nevéhez kötődik a 2022-es A játszma című filmdráma is – áll a közleményben.

A legfrissebb filmes hírek

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top