+ Zene

Bolyki Tamás őszinte üzeneteket írt minden dalhoz

bolyki tamás

A Bolyki Tamás Quartet a Magyar Jazz Szövetség 2019-es Jazz Combo versenyének győztese volt, Bolyki Tamás pedig a legjobb zeneszerző.

A fiatalok útkereséséről szól a Bolyki Tamás Quartet GPS című új albuma.

A GPS című album személyes értékek és élmények gyűjteménye, melyekről a szerző az egyes dalokhoz írt őszinte üzenetében is beszél.

A lemez bemutatja, hogyan lehet tájékozódni a folyamatosan változó, fejlődő világban, s hogy mit nem tud sem az internet, sem az elektromos autó könnyebbé tenni.

A dalokon keresztül a hallgató átérezheti, milyen nehéz ennek a generációnak értelmes célokat, értékeket választani, amelyekhez minden körülmények között érdemes ragaszkodni.

Miközben a közönség ráláthat a fiatalok tanácstalanságára, dühére és kétségbeesésére, minden dalban megjelenik a fiatalság energiája, lendülete, alkotói vágya és optimista jövőképe is – közölték az alkotók.

A lemezen közreműködik Bolyki Sára (ének), Csapó Krisztián (pozan), Parragi Rebeka (ének), Sebestyén Patrik (trombita) és Stencli Tamás (szaxofon).

A Bolyki Tamás Quartet – Bolyki Tamás (gitár), Fábry Adonisz (dob), Gyárfás Péter (zongora), Siklai István (basszusgitár) – a Magyar Jazz Szövetség 2019-es Jazz Combo versenyének győztese volt, Bolyki Tamás pedig a legjobb zeneszerző díját nyerte el.

A lemez borítóját mesterséges intelligencia készítette a megadott „hívószavak” alapján.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top