+ Színház

Béres Attila maradt a színházigazgató Miskolcon

Béres: A legjelentősebb előttünk álló feladat a Miskolci Nemzeti Színház fennállásának 200. évfordulójáról méltóképpen megemlékezni, hiszen Magyarország legrégebbi kőszínháza 2023-ban ünnepli jubileumát.

Béres Attila marad további öt évig a Miskolci Nemzeti Színház igazgatója a miskolci közgyűlés döntése értelmében.

A miskolci közgyűlés szerdai rendkívüli ülésén egyhangúlag támogatta a színházat 2015 óta vezető Béres Attila pályázatát. Az igazgató újabb mandátuma 2020. február 1-től 2025. január 31-ig szól.

Béres Attila elmondta, nagy öröm számára, hogy – akár csak négy évvel ezelőtt – most is egyhangúlag döntött a képviselőtestület arról, hogy 2025-ig folytathatja munkáját a színház élén.

Fontos, hogy továbbvihessük azt a művészi irányvonalat, amire az elmúlt években a művészeti tanács tagjaival közösen törekedtünk. A legjelentősebb előttünk álló feladat a Miskolci Nemzeti Színház fennállásának 200. évfordulójáról méltóképpen megemlékezni, hiszen Magyarország legrégebbi kőszínháza 2023-ban ünnepli jubileumát

– emelte ki Béres Attila, hozzátéve, hogy az évforduló alkalmából nagyszabású rendezvénysorozatot tervez a teátrum, amelynek előkészítését már idén el kell kezdeniük.

 

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top