+ Irodalom

Egyetlen magyar könyv került föl a White Ravens Katalógus listájára

A müncheni székhelyű Nemzetközi Ifjúsági könyvtár nyomon követi a világ gyermekkönyv gyártását és évente listát készít azokról az új kötetekről, amelyeket világszinten kiemelkedőnek tart témája, művészi kivitelezése, innovatív irodalmi vagy vizuális minősége okán.

A müncheni székhelyű Nemzetközi Ifjúsági könyvtár nyomon követi a világ gyermekkönyv gyártását és évente listát készít azokról az új kötetekről, amelyeket világszinten kiemelkedőnek tart témája, művészi kivitelezése, innovatív irodalmi vagy vizuális minősége okán. A listán szereplő könyvek alkotják a White Ravens Katalógus törzsanyagát 1993 óta.

Az 50 ország, több mint 30 nyelvű kiadványai közül a katalógusba 2016 év folyamán megjelent könyvek közül egyedüli magyar gyerekkönyvként Vajda Éva író és Bodonyi Panni illusztrátor könyve, az Anup és a csodálatos tűzhely került be.

1 hozzászólás

1 hozzászólás

  1. Barsi Attila szerint:

    Úgy vélem, hogy igen komoly tiszteletlenség egy ilyen komoly sikert elért művet pongyolán „Anup és a csodatűzhely”-nek nevezni, mikor a valódi címe: „Anup és a csodálatos tűzhely”.
    Üdv: Barsi Attila

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top