+ Fotó

Elhunyt Burger Barna fotográfus

Korábban a miniszterelnök fotósa volt.

Keddre virradó éjjel, 51 éves korában, hosszú betegség után meghalt Burger Barna fotográfus – adta hírül a valasz.hu. Burger Barna izomsorvadással járó ALS betegségben szenvedett.

Aki ismerte, tudja: hihetetlen erővel és pozitív energiával élte a mindennapokat, barátokkal, szerető családjával körülvéve. (…) Amikor elmegy az ember egy nála látszólag rosszabb helyzetben lévőhöz, és még ő az, aki adni tud neki.

A sokak által ismert fotográfus életéről és a családja betegségéhez való viszonyáról tavaly mesélt a portálnak.

És döbbenetes, hogy egy ötéves kislány hogy tudja megragadni a dolgokat: Arra kell figyelni, papa, hogy meggyógyulj, mielőtt meghalsz.

A teljes cikket a valasz.hu oldalán találod.

Burger Barna 1965. február 24-én született Budapesten. 18 éves kora előtt NBI-es focista is volt, felnőttként sokáig az Íróválogatottat erősítette. A Práter utcai fotósiskolában tanult, 1990-től foglalkozott hivatalosan fotózással. 1992-ben a PROFIL Osztrák politikai magazin kelet-európai tudósítója, 1995-ben a Képes Európa képszerkesztője lett dolgozik. Három társával megalapította a Fotográfia Art&Work Stúdiót. 2000-ben alapító cégvezetője lett a Fókusz-Pókusz fotóügynökségnek. Megbízói között olyan lapok szerepeltek, mint az Elle magazin, a Playboy, a Cosmopolitan, az FHM.

Kőrösi Zoltán: Nem szeretek az irodalmi életről, az irodalmi élettel beszélgetni

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top