+ Film

Négy színész, egy rendező és egy író kapja az Arany Medál közönségdíjat

Arany Medál-díj

A közönségdíjat Mészáros Márton kulturális újságíró alapította. Az idei a nyolcadik év, amikor a közönség döntött arról, hogy kik kapják az elismeréseket.

Kedden délután adják át a közönség által odaítélt Arany Medál díjat: az elismerést Halász Judit, Márton András, Osváth Judit, Thuróczy Szabolcs színművész, Németh Gábor író és Till Attila műsorvezető, filmrendező veheti át a Bethlen Téri Színházban.

A közönségdíjat Mészáros Márton kulturális újságíró alapította. Az idei a nyolcadik év, amikor a közönség döntött arról, hogy kik kapják az elismeréseket.

Márton András színművész az Arany Medál életműdíjat veheti át kedden. Halász Juditot Az év színésznőjének választotta a közönség, Thuróczy Szabolcs Az év színészének Arany Medál díját kapja.

A legígéretesebb fiatal tehetség díját Osváth Judit, a Színház- és Filmművészeti Egyetem negyedéves színészhallgatója nyerte el.

Az év filmrendezőjének Till Attilát, az év írójának Németh Gábort választotta a közönség.

Az Arany Medál-díjakat idén is a Bethlen Téri Színházban adják át: díjátadó december 13-án, kedden 15 órakor kezdődik, a díjazottak személyesen veszik át a kitüntetést egy-egy pályatárstól, korábbi díjazottól.

Az esemény házigazdája Juhász Anna irodalmár, kulturális menedzser, Juhász Ferenc költő leánya, a rendezvényen fellép Várhegyi Lucas Palmira énekesnő.

Az elismerés pénzjutalommal nem jár, a díjazottak többek között egy-egy üveg Chardonnay-t kapnak a Kovács Nimród Borászat felajánlásából.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top