+ Irodalom

Az erekciója buktatta le a bundatolvajt

Egy csinos bukaresti férfi előszeretettel invitálta moziba a tehetős, kalandvágyó asszonyokat. De csak télen. A mozi ruhatárában közös számra helyezték a férfi kabátját és az asszony nercbundáját…

Furcsa hírek a XX. századból magyar sajtócikkek alapján – 1930

január, Lengyelország – Egy varsói nagyiparos pincsikutyát ajándékozott újdonsült feleségének. Mikor a férfi üzleti tárgyalásra indult, a nő sétálni vitte a kutyát, majd egy parkban szabadon eresztette. A kutya nekiiramodott, majd lecövekelt egy ház kapujában. Az asszony, hogy megtudja, mit akarhat az állat, becsöngetett. A kapu kinyílt, a kutya boldogon ugrott a gyáriparos nyakába, aki lenge öltözékben egy szőke cicababa társaságában tartózkodott.

január, Fidzsi-szigetek – A messzi földön híres sebészhez tehetős betegek jártak a világ minden tájáról. Egyik páciense arról érdeklődött, melyik egyetemen szerezte rendkívüli tudását. Minden anatómiai tudásomat, mondta a sebész, az apámtól örököltem. Ő is sebész volt? Nem, törzsfőnök és kannibál.

január, Németország – Föltűnt a bőrgyógyászoknak, hogy az utóbbi időben egyre kevesebb tetves beteget kell kezelniük. A magyarázat kézenfekvő volt számukra. Jót tesz az embereknek a fürdőzés, a napozás, a nők egyre rövidebb szoknyát hordanak kisebb és vékonyabb fehérneművel. Nem addig van az, cáfolta egy állatorvos. Én a kutyáknál is egyre kevesebb élősködőt találok, márpedig azt nem mondhatjuk, hogy a kutyák mostanában lengébben öltözködnének.

február, Hollandia – Egy háziasszony, akit kivált idegesített, ha házalók zavarták otthoni nyugalmát, olyan csengőt szerkesztett a bejárati ajtó mellé, amely csak akkor szólalt meg, ha egy centet dobtak a reá szerelt perselybe. Ha ismerős jött, visszaadta a pénzt, a házalók viszont folyamatos bevételt biztosítottak neki.

február, Románia – Egy csinos bukaresti férfi előszeretettel invitálta moziba a tehetős, kalandvágyó asszonyokat. De csak télen. A mozi ruhatárában közös számra helyezték a férfi kabátját és az asszony nercbundáját, majd a film legizgalmasabb részénél hólyagtelítettségre hivatkozva kisétált a ruhatárba, ahol az érkező partnerre adta a bundát. Ám egyszer egy asszony az izgalmas film alatt jelentős erekciót gyúrt a férfi nadrágjában, akinek tűrnie kellett, hogy le ne bukjon, ám mikor vizelni indult, az asszony egy jó numera reményében kisvártatva követte.

február, Norvégia – Az utóbbi időben tucatnyi ügyes pénztáros lépett le a bank pénzével, a rendőrség is bottal ütötte a nyomukat. Az őrmester betörő után kutatott a pályaudvaron, ahol szóba elegyedett a vonatra váró bankos ismerősével, aki addig kíváncsiskodott, mígnem a rendőr a nő csuklójára csapva bemutatta, hogyan működik a bilincs. Csak épp a bilincskulcsot nem találta. Ebben az egyetlen esetben kísértek be bilincsbe vert pénztárost a rendőrségre.

március, Japán – Divatba jött a szemüveg Japánban. Kicsi, nagy, asszony, férfi, de még a sasszemű sportolók is szemüveggel díszítették az arcukat. A súlylökés országos bajnoka szemüvegben dobta meg legújabb rekordját, ami az eddigieknél is nagyobb lendületet adott a szemüvegdivatnak.

március, Oroszország – Egy rigai napilap kivonatosan közölte az új orosz büntetőtörvénykönyvet, amelynek egyik passzusában az állt, hogy azt a munkást nem terheli büntetőjogi felelősség, és nem állítható bíróság elé, aki 15 rubelnél kisebb értékű tárgyat lopott.

március, Anglia – Egy parasztember azzal állított be a patikushoz, hogy rosszul érzi magát, orvos sehol, segítsen rajta valahogy. A patikus kihúzta a titkos fiókot, és egy szelencényi port adott át a parasztnak, aki, miután kilépett az épületből, már sokkal jobban érezte magát, és nem vette be a port. Néhány nap múlva a felesége panaszkodott rosszullétre, mire a férfi előkapta a szelencét, és az asszonynak adta a port. Rá egy hétre elhalálozott. Nagyon sajnálom szegényt, mondta a temetés után a vigaszt nyújtó rokonoknak, de még mindig jobb, mintha én vettem volna be.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top