+ Életmód

Geszti Péter hiperrealista érvei az öngondoskodásra

Kemény idők jönnek a következő évtizedek nyugdíjasaira.

Geszti Péter dalszövegíró, énekes, reklámszakember a Kicsi Óriások forgatásán nyilatkozott a 24.hu-nak arról, hogy hogyan képzeli el magát nyugdíjasként. Fontosnak tartja, hogy egészséges életet éljen, s szeretné, ha idős korában unokáit ringathatná. Természetesen azt sem bízza a véletlenre, hogy miből él majd a nyugdíjas éveiben.

“Ha nem gondoskodsz előre magadról, nem vagyok benne biztos, hogy más segíteni fog neked. A legjobb, ha az öngondoskodást komolyan veszed. Ebben nem vagyunk általában jók társadalmi szinten más országokhoz képest, de szerintem elég kemény idők jönnek majd. Én előtakarékoskodásban vagyok hosszú évek óta, mert azt gondolom, hogy nyugdíjra senki nem számíthat Magyarországon”

 

 

1 hozzászólás

1 hozzászólás

  1. Karmadealer szerint:

    Geszti, te egy szerencsés kutya vagy mert időben megszedted magad a rémes szóvicceiddel, de a legtöbb magyar épp hogy kijön hó végéig a fizujából, viszont ha felnevel pár gyereket akkor gondoskodik nem csak a saját hanem a te jövődről is mert a megtakarításaid pont annyit érnek majd ha vén trotty leszel mint amennyi dolgozó, adófizető ember fog az akkori társadalomban élni.

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top