+ Irodalom

Írók a szegény sorsú gyerekekért

Papp-Für János író, költő létrehozott egy facebook-csoportot, ahol a fölajánlott dedikált könyveket és kéziratokat elárverezik, és a befolyt pénzt hajléktalan és mélyszegénységben élő gyerekek javára fordítják.

Papp-Für János író, költő létrehozott egy facebook-csoportot, ahol a fölajánlott dedikált könyveket és kéziratokat elárverezik, és a befolyt pénzt hajléktalan és mélyszegénységben élő gyerekek javára fordítják.

Az író csoportot indító levelét itt közöljük. Ha megosztod a cikket, azzal a gyűjtést segíted. János könyvéről, amellyel a hátrányos helyzetű gyerekek olvasását segíti, több cikket is írtunk.

A levél:

Kedves írótársaim, barátaim, ismerőseim!

Ezt a csoportot azért hoztam létre, mert szeretném kapcsolataimat jótékony célra is fordítani.
A kezdeményezés lényege, hogy íróktól, költőktől összegyűjtsek dedikált könyveket, kéziratokat és azokat itt, a facebook-on nyilvános árverésre hozzam.
A Kertész László Hajdúsági Irodalmi Kör Közhasznú Egyesület vállalja a jogi, illetve a pénzügyi lebonyolítást és külön albankszámlán a személyes felügyeletem mellett gyűjti össze és kezeli a könyvek és a kéziratok árveréséből befolyt támogatásokat.
Elsősorban hajléktalan, illetve mélyszegénységben élő gyerekek életminőségét szeretnénk ezzel javítani.

Aki felajánlja a dedikált könyvét, kéziratát, az elküldheti a következő postacímre, az egyesületünk nevére: Kertész László Hajdúsági Irodalmi Kör, 4220 Hajdúböszörmény, Deák Ferenc u. 2. vagy személyesen beviszi az Írók boltjába, ahonnan heti-kétheti rendszerességgel begyűjtöm azokat.

Az árverés természetesen nyilvános lesz, így mindenki nyomon követheti, az általa felajánlott könyv/kézirat útját.

A licit minden esetben 3.000 Forintról indul és maximum 1 hétig tart.
Amennyiben elkelt egy könyv, már kerül is fel a következő.

Az ebből befolyt bevételt karácsony előtt néhány nappal szeretnénk eljuttatni egy ilyen gyerekekkel foglalkozó alapítványnak.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top