+ művészet & politika

Ismét a Közlekedési Múzeum tetején a Ligetvédő énekes

Komáromyt azonnal leszedték a biztonságiak, akik a civilek állítása szerint bántalmazták a Ligetvédők vezéralakját. A férfit most egy mentőautóban vizsgálják.

Komáromy Gergely, a Riddim Colony énekese úgy döntött megint a csúcsra tör, és csütörtökön ismét megmássza a Közlekedési Múzeumot.

A Ligetvédők tagja egyrészt szerette volna megmutatni, hogyan kellett volna biztonságban eltávolítani a keddi akciója után, valamint vissza akarta rakni a tiltakozók molinóját.

Komáromyt azonnal leszedték a biztonságiak, akik a civilek állítása szerint bántalmazták a Ligetvédők vezéralakját. A férfit most egy mentőautóban vizsgálják.

A tiltakozók kedden rohamozták meg a múzeumot, mivel a Városliget Zrt. szerette volna elkezdeni a bontási munkálatokat. Volt, aki az ablakhoz láncolta magát, más az épület tetejére mászott fel. A biztonságiak a rendőrök segítségével egyesével vitték el a tüntetőket, Komáromyt pedig a pszichiátriára szállították.

4 hozzászólás

4 Comments

 1. Anna Kisfaludiné Baán szerint:

  lehet, hogy vissza akar kerülni

 2. Mars3696 szerint:

  A subafejű hülye gyerek miatt valami fontosabb helyszínről kell elhívni a rendőröket, mentőket.

  Remélem kifizettetik vele a járulékos költségeket. Nehogy már TB költségre szórakozzon.

  • Elemer Lo szerint:

   Téged kéne elvinni a Lipótra, illetve, ami helyette van (vagy nincs), de nem kiengedni egy éjszaka után, csak az ezeregyedik végén…

 3. Hektor Honig szerint:

  Hát nem tudom. Kicsit már műbalhé íze van!

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top