+ Fotó

A balett másik oldala: Meggyötört lábfejek, leváló, lila lábkörmök

Darian Volkova

– Azt akartam, hogy az emberek egy balerina szemén keresztül lássák a balettet. A nézők csak a csillogás és a szépség oldaláról ismerhetik a balett világát, miközben ez sokkal többről szól – mondja a balerina-fotográfus Darian Volkova.

A Szentpétervári Állami Balett társulat egyik tagja, a fotósként is dolgozó Darian Volkova balerina hívta életre a Soul in Feet (A lábban rejlő lélek) projektet, amelynek során bemutatja a balett-táncosok színfalak mögötti, rejtett világát is.

Bár nem újdonság, hogy a balett tönkreteszi a táncosok lábat, a meggyötört lábfejeket nézegetve egyenesen sokkolóan hatnak a képek.

Azt akartam, hogy az emberek egy balerina szemén keresztül lássák a balettet. A nézők csak a csillogás és a szépség oldaláról ismerhetik a balett világát, miközben ez sokkal többről szól – egy külön univerzum.

– olvasható a boredpanda.com-on Darian Volkova nyilatkozata.

Darian Volkova

Darian sokat utazik a társulattal, a turnék során pedig két fellépés között fényképez is: Oroszországtól Franciaországon át Izlandig, mindegyik fellépés helyszínét megörökítette gépével.

TOVÁBBI KÉPEKÉRT KATTINTS IDE!

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top