+ Média

Jakupcsek-ügy: Ki válthatja a műsorvezetőt a Ridikülben?

Jakupcsek Gabriella

Az új műsorvezetőnek állítólag nem volt más választása, MTVA alkalmazottként abban a műsorban kell dolgoznia, amelyre a munkaadója kijelöli, bár úgy tudni, voltak fenntartásai az eljárással kapcsolatban.

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, Jakupcsek Gabriella december 21-én, a Ridikül című műsor két felvétele között tudta meg, hogy ő maga is a közmédiánál meghirdetett 130 fős leépítés áldozata lett, januártól már nem számítanak a munkájára. Most kiderült, ki válthatja őt a képernyőn.

Az eset után néhány nappal arról beszéltek, hogy a Ridikül nem szűnik meg, Jakupcsek marad a műsorvezetője is, csak már nem az MTVA-val, hanem a műsort gyártó külső céggel, az Apropó Médiával kell szerződést kötnie.

A Blikk legfrissebb információ szerint azonban Novodomszky Éva vezeti majd a Ridikült.

A Család-barát műsorvezetőnőjének nem volt más választása, MTVA alkalmazottként abban a műsorban kell dolgoznia, amelyre a munkaadója kijelöli, bár úgy tudjuk, Évának voltak fenntartásai az eljárással kapcsolatban, ennek ellenére aláírta az új szerződését.

– olvasható a Blikkben.

A hír kapcsán az Origo kérdésére Jakupcsek viszont csak annyit mondott:

senki sem kereste meg a munkáltatója részéről, hogy közölje vele a hírt. A szerződése értelmében pedig nem kommentálhatja azt sem, mi lesz a sorsa a közmédiánál.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top