+ Média

Jakupcsek: Amit a hangomon hall, az a mélységes bánat és értetlenség

Jakupcsek Gabriella

Jakupcsek Gabriella: Huszonhat produkciót csinálok egy hónap alatt, erre ezt kapom karácsonyra? Hogyan magyarázom meg ezt a gyerekeimnek?

Jakupcsek Gabriella hétfőn délben, két felvétel között tudta meg, hogy ő maga is a közmédiánál meghirdetett 130 fős leépítés áldozata lett, januártól már nem számítanak a munkájára. A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) levélben értesítette dolgozóit.

Most lett volna az 500. adása a Ridikülnek, amit pedig a hangomon hall, az a mélységes bánat, szomorúság és értetlenség

nyilatkozta a Blikknek a Ridikül kirúgott műsorvezetője, akit váratlanul ért a hír.

Olyannyira, hogy a Duna Televízión futó Ridikül című műsorból három részt vettek volna fel, de végül csak egyet készítettek el, volt olyan vendég, akit haza is küldtek. A keddi forgatást is lemondták.

Huszonhat produkciót csinálok egy hónap alatt, erre ezt kapom karácsonyra? Hogyan magyarázom meg ezt a gyerekeimnek?

– mondta a műsorvezető, aki a Ridikül mellett a Magyarország, szeretlek! című hétvégi show egyik csapatkapitánya is volt.

Frissítés:

A Népszava információ szerint a Ridikül című műsor producerét, Halkó Gabriellát is meglepte a tegnapi döntés. A lap úgy értesült, Jakupcsek mindkét műsora, a Magyarország, szeretlek! és a Ridikül is megmarad a tévé képernyőjén, ami azt jelentheti, hogy a műsorvezetőnek csak az MTVA-s státusza szűnik meg, továbbra is ő lesz mindkét produkciónak az arca, de immár a külső gyártókkal kell szerződést kötnie.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top