+ Képzőművészet

Soha nem látott festmények is előkerültek a galéria raktárából

Godot Galéria

– A válogatásunkban a galériának raktárából szemezgettünk illetve neves magángyűjtőket kértünk meg, hogy bocsájtsák a rendelkezésünkre azokat a számukra kedves műveket, amiktől valamilyen oknál fogva most meg tudnak válni – olvaható a Godot Galéria weboldalán.

A Godot Galériában november 26-ikától soha nem látott festményeket és egyedi rajzokat kínálnak eladásra, olyan művészektől, mint El Kazovszkij, efZámbó István, Bukta Imre, vagy éppen Bada Dada Tibor.

A válogatásunkban a galériának raktárából szemezgettünk illetve neves magángyűjtőket kértünk meg, hogy bocsájtsák a rendelkezésünkre azokat a számukra kedves műveket, amiktől valamilyen oknál fogva most meg tudnak válni. Ezt, a gyűjtők számára olykor igen hosszadalmas és fájdalmas lépést, a legtöbbször hosszú gondolkozás előzi meg, de miután a döntés megszületik, mi nézők illetve esetleges vásárlók csak örülhetünk neki, hiszen, érdekes, különleges rejtett kincsek kerülnek elő egy-egy ilyen alkalommal.

– olvaható a Godot Galéria weboldalán, ahol képekkel és árakkal mutatnak be 26 alkotást.

A kiállítás időtartama alatt, november 26-ika és december 20-ika között meghosszabbított nyitva tartással várják az érdeklődőket keddtől péntekig 12 és 19, szombaton és vasárnap 10 és 13 óra között.

A teljes névsor:
Bada Dada Tibor, Bárdosi Katinka, Bernát András, Bodoni Zsolt, Bukta Imre, Bullás József, Csáki Róbert, Csurka Eszter, efZámbó István, feLugossy László, Földi Péter, Gaál József, Hajdú Kinga, Hecker Péter, Herman Levente, Iski Kocsis Tibor, Jakovits József, Karácsonyi László, Kárpáti Tamás, El Kazovszkij, Király Gábor, Kelemen Károly, Kopasz Tamás, Kovács Péter, Kucsora Márta, Nagy Kriszta x-T, Nemes Csaba, Sándor Krisztián, Sebestyén Zoltán, Sugár János, Szikora Tamás, Szirtes János, Szotyory László, Szurcsik József, Szűcs Attila, Tamási Claudia, Ujházi Péter, Váli Dezső, Várhelyi Tímea, Verebics Ágnes, Verebics Katalin, Vető-Zuzu

Godot Galéria
1114 Budapest, Bartók Béla út 11-13.
www.godot.hu

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top