+ művészet & politika

Paulo Coelho is kifejtette véleményét László Petra tettéről!

A László Petra által elgáncsolt szír menekült férfi fociedzői állást kapott Spanyolországban. Coelho László Petra gonoszságát és Cristiano Ronaldo jóságát említette meg.

Keresés a weben

A brazil Paulo Coelho bölcseleteit előszeretettel használja fel a közösségi média népe egy-egy művészi, vagy éppen művészinek látszani akaró fotóval. Instagram oldalán Coelho a menekült apukát és kisfiát elgáncsoló László Petra tettére is reflektált.

László Petra gonoszsága és Cristiano Ronaldo jósága között 10 nap sem telt el. Tudom, hogy ez nem mindennapos, de micsoda biztató kivétel!

– írja Instagramon az idézetek brazil nagymestere. A László Petra által elgáncsolt szír menekült férfi fociedzői állást kapott Spanyolországban, kisfia pedig a Granada Real Madrid elleni mérkőzésén pályára kísérhette Cristiano Ronaldót.

László Petra

2 hozzászólás

2 Comments

  1. Kovács Petra szerint:

    Minden rosszban van valami jó. Ha Petra nem gáncsolja el (ha egyáltalán elgáncsolta), akkor most a kutya sem tudná, hogy ki ő, és valamelyik német befogadó táborban csücsülne, és várna státuszának az elbírálását. Szóval Petra gáncsoskodása nagyon jót tett vele. Könyörgöm valaki engem is gáncsoljon már el, hogy jó zsíros falatokhoz jussak.

  2. judy22 szerint:

    És milyen jó, hogy közben kiderült, hogy a kedves menekült terrorista!

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top
rész elé elég egyszer beilleszteni oldalanként -->