+ Irodalom

A Göteborgi Könyvvásárra induló magyar íródelegáció tagjai

göteborgi könyvvásár

Már egy éve tudjuk, hogy Magyarország a göteborgi könyvvásár díszvendége. Most már azt is, hogy kik lesznek az íródelegáció tagjai.

Mint azt már tavaly október óta tudni lehet, a Balassi Intézet és a göteborgi könyvvásár szervezőinek megállapodása szerint 2015 őszén, szeptember 24. és 27. között Magyarország lesz a díszvendége a 31. Göteborgi Nemzetközi Könyvvásárnak.

A Balassi Intézet Publishing Hungary programja szervezésében szeptember 24. és 27. között rendkívül színes programmal és gazdag eseménysorozattal várja a látogatókat a Göteborgi Könyvvásáron. A szakmai program gerincét a vásár különtermeiben megrendezett kerekasztal-beszélgetések, könyvbemutatók és felolvasások jelentik, de a különböző színpadokon – Balaton-színpad, Gyermek és Ifjúsági Színpad, Fordítás Színpad – is szerepelnek íróink, költőink, műfordítóink. Az irodalmi programokon túl koncertek, kiállítások és filmvetítések is várják az érdeklődőket.

Az íródelegáció tagjai:

Berg Judit, Bodor Ádám, Jókai Anna, Jávorszky Béla, Kiss Judit Ágnes, Krusovszky Dénes, Kukorelly Endre, Ladik Katalin, Lipcsey Emőke, Mezey Katalin, Nádasdy Ádám, Szécsi Noémi, Szegedi Katalin, Szkárosi Endre, Szőcs Géza, Tóth Krisztina, Török András, Varró Dániel, Vincze Ferenc.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top