+ Design

Tojás térképpel könnyítené a tájékozódást egy magyar tervező

A „tojás” könnyedén elfér egy marokban, manuálisan nagyítható, könnyen zsebre vágható, a térképrétegek gyorsan cserélhetőek és vízhatlan anyagának köszönhetően, ellenáll az extrém időjárási körülményeknek is.

A klasszikus térképek hátulütője, hogy méretük és hajtogatós mivoltuk miatt macerás előkapni és megkeresni rajta a kívánt úti célt, ha pedig ezt egy bicikli nyergén próbálja az ember, a bogarászás még balesetveszélyessé is válhat. Telefonokat nyomkodni kerékpározás közben szintén nem egy életbiztosítás, ráadásul az erős fény vakító ereje szintén kockázatos. Sátor Dénes magyar designer megtalálta a tökéletes megoldást és megalkotta Tojás térképre keresztelt termékét. A „tojás” könnyedén elfér egy marokban, manuálisan nagyítható, könnyen zsebre vágható, a térképrétegek gyorsan cserélhetőek, vízhatlan anyagának köszönhetően ellenáll az extrém időjárási körülményeknek és mivel levegővel töltött, gyakorlatilag nincsen súlya.

img_1_1440175464_c4ca4238a0b923820dcc509a6f75849b

Az információk közvetlenül a felületre vannak nyomva, ahol különböző színek segítik az eltérő kerületek megkülönböztetését. Bármelyik terület kinagyítható, egyszerűen csak össze kell szorítanunk a „tojást” és már láthatjuk is a környék utcáit, nevezetességeit, közlekedési eszközeit és éttermeit.

denessatordesignboom01

Sátor Dénes munkájára az egyik legnevesebb designoldal, a Designboom is felfigyelt, mi is itt csíptük el a remek találmányt. A fiatal tervező a tojás térképen kívül számos egyéb izgalmas terméket tervezett, melyekből ITT lehet mazsolázni.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top