+ Zene

Rabomobilban vitték el a zenészt a Szigetről

irie maffia

Egy jól sikerült koncert után kicsit jobban megnyomtam a bulit és egy sátorban ébredtem másnap délben. – mesél MC Columbo. – Mivel az előző napi karszalaggal sétáltam ki, sajnos lekapcsoltak a biztonságiak

A Sziget Fesztivál szervezői áprilisban jelentették be, hogy az esemény hivatalos idei himnusza az idén tíz éves Irie Maffia: Easy as one, two, three című dala. A dalhoz egy fantasztikus, igazi fesztivál-hangulatú klip is készült, mely már bőven túlhaladta a félmilliós nézettséget. Most pedig elérkezett az ideje, hogy a Sziget Nagyszínpadán is elhangozzon a dal élőben, mégpedig nem kisebb név, mint Robbie Williams előtt.

Tavaly őrületesen jó bulit adtunk az A38 sátorban a Szigeten, be kellett zárni a bejáratokat is, mert megtelt a helyszín. – sztorizik Sena. – Az pedig, hogy idén a Nagyszínpadon léphetünk fel a tízéves jubileumi lemezünk anyagával, az maga a gyönyör!

A supergroup, akik minden fesztivált megjártak már itthon, és nagyon sokat külföldön is, szívéhez közel állónak érzi a Szigetet magánemberként is.

Egyik kedvenc szigetes élményem, amikor egy jól sikerült koncert után kicsit jobban megnyomtam a bulit és egy sátorban ébredtem másnap délben. – mesél MC Columbo. – Mivel az előző napi karszalaggal sétáltam ki, sajnos lekapcsoltak a biztonságiak és kérték, hogy várjam be a gyűjtőkocsit, ami a bliccelőket viszi ki. Nem mertem ellenkezni, így esett meg, hogy egy pár holland punk társaságában hagytam el a Szigetet kvázi egy rabmobilban (nevet).

Sena ezzel szemben nem tud egy kedvenc történetet kiemelni.

Táncolás a Madnessre hatalmas vödrös koktélokkal, elalvás az Afrika Faluban az egyik árus bódén, vagy ugyanitt a reggeli nyitások dobolással, tánccal, hajfonással, vagy a nagy jammelések….ezek mind-mind óriási élmények voltak

mondja az énekesnő.

Mit is jelent tehát a zenekarnak a Sziget?

Sokszínűséget, toleranciát. Egy mintaállam, ahol származástól, nyelvtől, vallástól függetlenül tud felhőtlenül együtt élni több tízezer ember.

mondja MC Columbo.

Sena pedig hozzáteszi:

Egy kötelező évi program, annyi zenével, emberrel, élménnyel, amit csak be lehet fogadni. Ezen kívül szabadság, lazaság, buli.

Az Irie Maffia a Sziget Fesztivál -1-ik napján, augusztus 10-én este 19.30-kor lép fel a Nagyszínpadon.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top