+ Zene

Prince nem hagyja cserben rajongóit

Prince

A rocksztár Prince idén új albummal jelentkezik a BBC News értesülése szerint.

A rocksztár Prince idén új albummal jelentkezik a BBC News értesülése szerint. A lemezről Prince együttese, a 3rd Eye Girl számolt be a BBC egyik műsorában.

Fantasztikus, annyi remek szám van ezen az albumon.

– lelkendezett a banda az interjúban. A The Hit & Run Album címet viselő korong Prince 38. stúdióban készült lemeze. Az együttes tagjai – Donna Grantis, Ida Nielsen és Hannah Ford Welton – szerint az új lemez „hamarosan” megjelenik. Pontos dátumot nem mondtak. Az albumon szereplő első szám a Hardrocklover, amelyet Prince július 1-jén már online hozzáférhetővé tett. A banda úgy fogalmazott: az új album kifejezetten a legelvakultabb Prince-rajongók számára készült. Hozzáfűzték, hogy a korongra jellemző a „kísérleti hangzás”.

Az album a 1000 Hugs and Kisses egy változatát is tartalmazza, és a This Could Be Us egy új verziója is szerepel rajta.

A This Could Be Us klasszikus dal, gyönyörű, a szövege is csodás, a produkció pedig fantasztikus. De amikor az ember az új lemezen meghallgatja, már teljesen más: igazán nagyszerű, ipari hangzás.

– tudatta a 3rd Eye Girl. Az új lemez meglepetésként érheti a Prince-rajongókat, hiszen a zenész két utóbbi albuma, a Plectrumelectrum és az Art Official Age tavaly szeptemberben került a boltokba.

https://www.youtube.com/watch?v=GHbyNrGXpAA

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top