+ Film

Átverés volt a futótűzként terjedő hír az új Rambo-filmről

Ramboval nyit a Margó Fesztivál

A kamu hírlavinát a washingtontimes.com.co portál, a Washington Post hamisított oldala indította el a múlt hét végén, a hírnek a befolyásos amerikai Foreign Policy magazin is felült, és hétfőre a feltüzelt rajongók már az egész internetet elárasztották vele.

Átverésnek bizonyult az interneten pillanatok alatt elterjedt hír, hogy a következő Rambo-filmben Sylvester Stallone az Iszlám Állam (IÁ) ellen veszi fel a harcot.

A kamu hírlavinát a washingtontimes.com.co portál, a Washington Post hamisított oldala indította el a múlt hét végén, a hírnek a befolyásos amerikai Foreign Policy magazin is felült, és hétfőre a feltüzelt rajongók már az egész internetet elárasztották vele. A szélhámos forrás szerint a filmsztár maga jelentette be a San Diegó-i ComicCon szórakoztatóipari vásáron egy közönségtalálkozón, hogy legközelebb az IÁ-nak csap oda Rambóként, és már komoly előkészületek folynak a produkcióval kapcsolatban.

Stallone ügynöke azonban kedden határozottan cáfolta a hírt. Mint közölte:

a filmszínész-rendező nem is jelent meg idén a ComicConon – éppen Velencében tartózkodik -, és semmiféle hivatalos közlemény sem hangzott el a vásáron a Rambo újabb részéről.

A Rambo – Első vér című film 1982-ben jelent meg, később három folytatás követte 1985-ben, 1988-ban és húszéves kihagyás után 2008-ban. Az ötödik Rambo-epizód azóta várat magára, az imdb.com mozis adatbázis szerint Rambo – Az utolsó vér címmel tervezik az alkotók.

De ha már Rambónál tartunk, megkértük, hogy szavaljon el egy Nagy László-verset:

 

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top