+ Film

32 év után érdekesen folytatódik a Szárnyas fejvadász

szárnyas fejvadász

Harrison nagyon is részét képezi ennek (az újnak), de igazából az egész az ő megtalálásáról szól, ő a harmadik felvonásban tűnik fel

Harrison Ford, a kultuszfilmmé vált Szárnyas fejvadász sztárja elvállalta, hogy a folytatásban is eljátssza Rick Deckard nyomozót, aki replikánsokra, azaz emberkülsejű robotokra vadászik – közölte szerdán a Variety.com.

Az eredeti film 1982-ben készült, Ridley Scott rendezésében, Philip K. Dick Álmodnak-e az androidok elektromos bárányokkal? című sci-fije alapján.

Scott, aki a folytatásnak nem rendezője, hanem a producere lesz, a Varietynek elmondta, hogy Hampton Fancher forgatókönyv-íróval együtt egy háromfelvonásos történetet talált ki, amelynek értelmét az első filmhez való kacsolódása adja meg.

Harrison nagyon is részét képezi ennek (az újnak), de igazából az egész az ő megtalálásáról szól, ő a harmadik felvonásban tűnik fel

– nyilatkozott Ridley Scott.

1 hozzászólás

1 hozzászólás

  1. :/ Miért? Nem volt rossz az eredeti film sem, de már az is eltért Philip K. Dick írásától, és gondolom nem a könyvhöz szeretnének közelebb lépni a következő filmmel. Persze, jó reklámfogás, ha azt mondják hogy ú, Álmodnak-e az androidok elektronikus bárányokkal KETTŐ!!!44 de könyörgöm.

    Áh.

    Csak túlságosan szeretem Philip K. Dicket

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top