+ Interjú

Pannon Fünf: Nyilatkoznak a vajdasági éter fenegyerekei

pannon fünf

A legérdekesebb eset az volt, ami a tompai határátkelőhelyen történt, amikor is a vámon a hölgy rákérdezett, hogy hova megyünk.

A nyugdíjcsökkentés körüli hisztéria teljesen értelmetlen, hiszen mindannyiuk szülei nyugdíjasok és amint látszik, mégis ki tudták fizetni nekünk, hogy szerepelhessünk a rádióban, meg a Tarka Világban. Ezt is csak azért tették meg, mert már nem tudták elviselni, hogy állandóan otthon viccelődünk.

– így Csernik Árpád.

Rendkívül népszerű a Pannon Fünf, avagy a Pannon Reggeli című, vajdasági rádióműsor, amit a határ másik oldalán, még nálunk is foghatnak minden hétköznap reggel 6-tól 10-ig. Az öt fenegyerekkel, Csernik Árpádal, Bajtai Kornéllal,  Brasnyó Zoltánnal, Kovács Nemes Andorral és Zvekán Péterrel Diósi Árpád készített interjút a magyarszo.com-on.

Bajtai: A legérdekesebb eset az volt, ami a tompai határátkelőhelyen történt, amikor is a vámon a hölgy rákérdezett, hogy hova megyünk. A Csernik azonnal rávágta, hogy mi vagyunk a Pannon Reggeli műsorvezetői és a Kunfehértóra megyünk, mire a hölgy szeme felcsillant, kihívta a kolléganőjét és egyenként be kellett mutatkoznunk mert hallgatják a műsort.

Kerültetek-e bajba a viccelődés miatt?

Zvekán: Nagyon nyíltan beszélek és ezért néha komoly bajba keverem magam. Többször is megtörtént, hogy az igazgató leültetett és azt mondta, hogy nagyon jó amit csinálunk, de van amikor olyan túlzásokba esünk, hogy jó lenne leállni.

Brasnyó: Műsorunk egyik küldetése a közszolgálatiság és ezt próbáljuk arányában tartani. Amennyire szórakoztató a műsor, annyira legyen tájékoztató jellegű is. Sokszor ér bennünket a vád, hogy az információ, a hír kárára poénkodunk és emiatt már kerültünk bajba, de egy operatív beszélgetés után minden visszakerült a régi kerékvágásba.

Tovább a teljes interjúhoz a Magyar Szó portáljára.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top