+ Film

Tarantino visszavonul

ponyvaregény

Nem hiszem, hogy addig kéne színen maradnom, amíg az emberek elkezdenek könyörögni, hogy lépjek le onnan.

Quentin Tarantino bejelentette, hogy tizedik filmje után visszavonul. Néhány színészét nem győzte meg.

Az American Film Market eseményén, ahol a filmstúdiók nemzetközi forgalmazókat keresnek filmjeikhez, Tarantino beszámolt terveiről új filmje, a The Hateful Eight (talán Gyűlöletes nyolcas, vagy valami hasonló rossz fordítás lesz a címe magyarul). Westernfilmről van szó.

Nem hiszem, hogy addig kéne színen maradnom, amíg az emberek elkezdenek könyörögni, hogy lépjek le onnan. Jobban tetszik a gondolat, hogy úgy hagyom őket, hogy többet akarnak. Abban hiszek, hogy a rendezés fiatal emberek sportja, és tetszik az ötlet, hogy első és utolsó ötletemet köldökzsinórszerű kapoccsal kötöm össze. Nem szeretnék kigúnyolni senkit, aki máshogy gondolja, de nekem jobb érzés volna még keményen távozni. Jó, hogy egy 10-filmes listát hagyok magam után, ezután még kell kettő. Nincs kőbe vésve, de ez a terv. Ha a tizedikhez érek, és jól megcsinálom, nem cseszem el, akkor az úgy tűnik hogy jó befejezése egy régi karriernek.Ha 10 után belefutok egy jó filmbe, akkor nem fogom csak azért nem megcsinálni, mert azt mondtam. De hogy tízzel kész leszek, és úgy hagyok mindenkit, hogy többet akar, nagyon jól hangzik.

-mondta Tarantino.

Ketten a Hateful Eight-ből nem annyira biztosak ebben. Kurt Russel szerint csak nem fogjuk bevenni ezt a hülyeséget, Samuel L. Jackson meg bekérdezett, hogy mit fog csinálni magával Tarantino, ha nem ezt.

A The Hateful Eightben amúgy Russell, Jackson, Jennifer Jason Leigh, Channing Tatum, Tim Roth, Michael Madsen és Bruce Dern játszik majd, és 2015 végén kerül az amerikai mozikba.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top