+ Film

Állatvédők tiltakoznak a videó ellen, amiben egy anakonda lenyel valakit

anakonda

Az állítólagos vadállatkutató szégyene, hogy szenvedést okozott az állatnak, a Discovery szégyene, hogy ezért megfizette, mondják az állatvédők.

Arról már írtunk korábban, hogy Paul Rosolie „lenyeleti” magát egy anakondával, nézettségnövelési tudományos célzattal, de újabb fordulatot vett a dolog.

A PETA állatvédő alapítvány arra szólította fel a Discovery amerikai tévécsatornát, ne mutassa be nemrégiben tett bejelentése szerint decemberben adásba kerülő filmjét, amelyben az anakonda lenyeli a védőruhás vadállatszakértőt – olvasható a hirado.hun.

Az alapítvány egyik vezetője, Delcianna Winder elmondta: ha hihető, amit a filmrészlet bemutatott, akkor a óriáskígyót a magasabb nézőszám érdekében megkínozták.
Az állítólagos vadállatkutató szégyene, hogy szenvedést okozott az állatnak, a Discovery szégyene, hogy ezért megfizette
– hangoztatta Winder.A Discovery szóvivője, Laurie Goldberg nem kívánta kommentálni a PETA kívánságát, hogy a műsor ne kerüljön adásba, azt azonban megjegyezte, hogy a szóban forgó anakonda „él és egészséges”.
A csatorna honlapján látható előzetes alapján a film készítője, Paul Rosolie „speciális védőöltözetben hatol az anakonda gyomrába”. A videó bemutatja, ahogy a férfi megközelíti az óriáskígyót, miközben az űrhajósokéra emlékeztető szkafandert visel, feltehetően olyat, amely a lehető legjobb étvágyat gerjeszti az anakondában.A filmrészleten a kígyó senkit nem eszik meg.

Az anakondák napokon át nem táplálkoznak, energiájukkal ezért takarékosan bánnak. Ha arra késztették a kígyót, hogy lenyelje ezt a bolondot, majd esetleg kiöklendezze, azzal teljesen kimeríthették szegényt
– vélte Winder.
Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top