+ Zene

Ez történik, ha megcsíped John Lennon fenekét

Lennon a hatvanas években egy londoni éjszakai bárban ajándékozta oda a ma közel tízmilliót érő tárgyat.

Elárverezik John Lennon szemüvegét. Az énekes a hatvanas években egy londoni éjszakai bárban ajándékozta oda a szemüveget egy nőnek, aki tánc közben megcsípte a fenekét. 

Lennont elismerésre késztette a nő bátorsága, ezért meghívta az asztalához, és felajánlotta neki a menü elolvasáshoz szemüvegét, amelyet az este végeztével nála is hagyott.

A tárgy értéke a becslések szerint elérheti a 40 ezer dollárt (közel 10 millió forint) is. Az árverést a Beverly Hills-i Julien’s Auction aukciósházban rendezik, ahol nem a Beatles zenészének szemüvege az eladásra kínált egyetlen figyelemreméltó tárgy.

A november 7-én és 8-án megrendezendő nagyszabású aukción Lennon szemüvege mellett kalapács alá kerül többek között Bono, David Bowie és a Coldplay frontembere, Chris Martin gitárja is.

Az érdeklődők emellett licitálhatnak Kurt Cobain pólójára, Whitney Houston, Michael Jackson vagy akár Elvis Presley színpadon vagy klipforgatás közben viselt ruhadarabjaira. Az elárverezendő tárgyak között megtalálható Lady Gaga napszemüvege, valamint Elvis bomberdzsekije is.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top