+ Film

Meghalt Misty Upham

Tarantio Djnago elszabadul című filmjének szereplője eltűnt – holttestét csütörtökön találták meg.

Ismeretlen okból meghalt a Django depresszióban szenvedő szereplője, Misty Upham. A színésznőt már csaknem két hete keresték hozzátartozói. A holttestét csütörtökön találták meg Washington államban.

Megtalálták csütörtökön az eltűnt színésznő, Misty Upham holttestét – írta a People magazin weboldala. A bipoláris zavarban (köznyelvi nevén mániás depresszióban) szenvedő színésznőt október 6-a óta keresték hozzátartozói. A Django elszabadul című Quentin Tarantino-filmben is szereplő 32 éves színésznő Washington államban, Seattle-től 20 mérföldre délre élt egy kisvárosban.

A holttestet Washington államban, a White folyó töltése mellett találták meg. A halál oka hivatalosan még nem ismert.
Édesapja, aki a nő eltűnését is bejelentette, megerősítette a hatóságoknak, hogy a holttest Misty Uphamé.

A múlt héten, amikor még keresték, apja nyíltan beszélt arról, hogy Misty pszichiátriai betegséggel küzd, és egy gyógyszerátállítás miatt rosszabbodott az állapota: depresszió és pánikrohamok gyötrik.

Az elmúlt évben a rendőrség négyszer kapott öngyilkosságról szóló hívásokat a színésznő lakásáról, apja néhány nappal ezelőtt mégis arról írt a Facebookon, nem gondolja, hogy a lánya öngyilkosságot követett el.

Misty Upton legnagyobb sikerét a Befagyott folyó című filmben nyújtott alakításával érte el: 2009-ben elnyerte a legjobb női mellékszereplőnek járó Independent Spirit díjat.

(Forrás: HVG)

2 hozzászólás

2 Comments

  1. urukhaj szerint:

    Imádom a vessző nélküli mondatokat. A „Django depresszióban” az majdnem olyan mintha a „Django elszabadul ” c. alkotás második epizódja lenne. Nagyon 444-re hajaz ez az oldal. Szart nem ér.

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top