+ Zene

Dopeman pókernyereményből itatna le egy csapat rúdtáncost

Igazi macsóként szeretne élni a rapper, aki a fogadás elvesztése esetén fizetne egy görbe éjszakát barátainak.

A rapper fogadott a barátaival: ha sikerül pluszban kiszállnia egy online pókerjátszmából, egy héten át mindenre a vendégük lesz – derül ki egy sajtóközleményből.

Amennyiben veszít, a baráti körnek fizet egy hajnalig tartó italozást.

Éttermi számlákra, benzinre, szülinapi ajándékra és alkoholra kap pénzt barátaitól Pityinger László, azaz Dopeman, ha sikerül megnyernie egy online pókerjátszmát. A fogadás szerint egy héten át igazi macsóként élhet kizárólag a pókerből.

Nagy pókerjátékos vagyok, évek óta játszom asztalnál és interneten is. Szerencsés vagyok, mert legtöbbször pluszban szállok ki. A barátaim szerint viszont nem vagyok elég ügyes, innen jött a fogadás. Hát most kipróbálom, vajon tudnám-e finanszírozni egy teljes hetemet csupán pókergyőzelemből” – mondta a rapper, aki egy internetes oldallal szövetkezve meg is szervezte a nagy játszmát.

Dopeman október 16-án este héttől a MachoPoker.hu online pókeroldalon játszik majd. Az embereknek lehetőségük lesz ingyenesen csatlakozni a virtuális asztalához játékosként és nézőként is, így láthatják a webkameráján keresztül játszó zenész zsetonhajszáját.

Bízom benne, hogy a tízmillió zsetonból össze tudok hozni egy győzelmet meg egy frankó hetet. Macsós napokat tervezek: napközben finom ételeket ennék és kocsikáznék a városban, esténként pedig néhány bulit is beiktatnék. Aztán a húgom 22. születésnapjára is szeretnék venni egy szép ajándékot, meg leitatnék egy csapat rúdtáncost. Ha nem sikerül, szívok egy nagyot: egy egész estén át állom a többiek cehhét egy szórakozóhelyen. Majd meglátjuk, hogy sikerül” – tette hozzá a művész, aki semmit nem bíz a véletlenre, ezért néhány atyai jó tanácsért, még Korda Györgyhöz is beugrott.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top