+ Média

Andrea Bocelli nem jegesvödörrel jótékonykodik

Nemzetközi sztárokat hívott Firenzébe Bocelli, hogy adományozzanak egy alapítványnak.

Nemzetközi sztárokat hívott Firenzébe Andrea Bocelli olasz tenor a Palazzo Vecchióban vasárnap este tartott jótékonysági koncertre.

Rajongók hatalmas tömege töltötte meg a firenzei Palazzo Vecchio palotája előtti teret. Több ezren fényképezték az egymás után érkező sztárokat. Többek között George Clooney amerikai filmszínész és mennyasszonya, Amal Alamuddin brit jogász, Lionel Richie zenész, Laura Pausini olasz énekesnő, Robert De Niro és Sophia Loren érkezett az Andrea Bocelli által rendezett jótékonysági koncertre.

Az olasz tenor a Palazzo Vecchio legszebb termében lépett fel Zubin Mehta karmester vezénylésével és a Maggio Fiorentino firenzei zenekarral.

A koncert bevételét az Andrea Bocelli nevével fémjelzett alapítvány az amerikai Muhammad Ali Parkinson központnak ajánlotta fel. A gálaesten árverésre bocsátották Ermanno Scervino olasz divattervező egyik értékes táskáját is Bocelli aláírásával.

A firenzei koncert öt napon át tartó jótékonysági kezdeményezést zárt le. A programot a Fight Night Foundation amerikai alapítvány szervezte húsz év óta első alkalommal nem az Egyesült Államokban. Az egész világról érkező adományozókat az idén Andrea Bocelli várta Toszkánában. A vendégek ellátogattak Bocellinek a Forte dei Marmiban levő villájában, borkóstolón vettek részt Frescobaldi márki toszkán pincéiben, és felkeresték a firenzei selyemkészítők műhelyeit is. Az egyes állomásokon vásárolt termékek bevételét a közös jótékonysági célra ajánlották fel.

 

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top