+ Gondolat

Laár András visszavonta kijelentését: nem Besenyő István, a király

laár andrás

Nemzetgyalázás-e, ha valaki az államalapítás ünnepén kitesz egy képet arról, hogy egy almával és egy kolbásszal a kezében ül? Egyesek szerint igen.

Laár András augusztus 20-án kitett a Facebookra egy képet:

laár andrás

A kép azonban a kommentelők egy részében visszatetszést keltett, így Laár András ezt a sajátos stílusú közleményt/bocsánatkérést tette most ki facebook-oldalára:

Kedves Nemzettestvéreim, Magyarok!

Ezúton kérek Tőletek bocsánatot Besenyő István nevében, hogy ilyen félreérthető módon próbált törleszkedni nemzetünk nagy királyához, a saját kis pitiáner módján. A védelmében szeretném elmondani, hogy semmiképpen sem gondolt arra, hogy megcsúfolja Szent Istvánt, hanem épp ellenkezőleg: próbált egy kicsikét sütkérezni a Nagy Névrokon fényében. „Há’ én is István vagyok…” gondolta csupán, és a konklúziót írta oda: „Há’ nem? Há’ de!” Higgyétek el, semmi egyéb rosszat nem gondolt – én ismerem a gondolatait – legkevésbé se gondolt nemzetgyalázásra, vagy vallási jelképek megbecstelenítésére. A saját kis szánalmas „birodalmának” jelképeit tartotta a kezében, és hát ne haragudjatok azért, hogy neki csak ennyire futotta. Enyhítő körülményként felhívom a figyelmeteket arra, hogy sem nemzeti, sem vallási jelkép nem szerepelt a képen.

Én magam egyébként civilben nem ültem volna ki dölyfösködni, ilyen magamutogató módon semmiféle kerti székre, mert nem szeretem az effajta feltűnősködést. Ráadásul engem nem is Istvánnak hívnak, és nincs is ekkora kolbászom, mint amekkora a képen szerepelt. Mindezeket figyelembe véve, kérlek benneteket ne haragudjatok miránk már ennyire! Ne varázsoljatok ilyen ártatlan dologból véresen komoly, súlyos bűnügyet, miközben valahol valakik tényleg és valóságosan véresen komoly, súlyos bűnügyeket varázsolnak elbagatellizálható semmiségekké.
A magam és Besenyő István nevében is elmondhatom, hogy mindketten nagyon szeretjük a hazánkat, és nagyon örülünk annak, hogy magyarnak születtünk.

Besenyő István nevében,
Szeretettel:
Laár András

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top