+ Film

Zaklatják Robin Williams lányát

robin williams

Kilépett minden online közösségi felületről a hétfőn elhunyt Robin Williams lánya, mivel kegyetlen és szükségtelen üzeneteket kapott apja halálát követően.

Kilépett minden online közösségi felületről a hétfőn elhunyt Robin Williams lánya, mivel „kegyetlen és szükségtelen” üzeneteket kapott apja halálát követően.

A 25 éves Zelda Williams elmondása szerint letörölte telefonjáról a Twitter, a Tumblr és az Instagram alkalmazását is. Azután döntött így, hogy legalább két felhasználó zavaró képeket küldött neki és írásban zaklatta. Arra kérte ismerőseit, jelentsék fel az őt zaklatók profilját a Twitter menedzsmentjénél.

Zelda Williams arra hivatkozik, hogy apja öngyilkossága után kegyetlenül viselkedtek vele bizonyos felhasználók, például kritizálták, hogy kevés fotót tett fel apjáról.

Ezekben a nehéz időkben kérlek, próbáljatok tisztelettel bánni velem, családommal és a barátaimmal. Kegyetlen és szükségtelen dolog átkutatni a profiljainkat az apámról készült fotók után, és azok száma alapján ítélkezni felettem.

Zavart keltett a közösségi fórumokon az a fotó is, amely állítólag a halott Williamst ábrázolta. A TMZ hírportál szerint a kép hamisítvány, azt dél-amerikai orvosegyetemek archívumaiból halászták elő.

A hamis fotót publikáló két Twitter-felhasználó fiókját időközben zárolták.

A fenti kép 2009. november 9-én Los Angelesben készült kép Robin Williams amerikai színészről és lányáról, Zeldáról. A 63 éves Oscar-díjas hollywoodi komikus, színész, rendező és producer 2014. augusztus 11-én az észak-kaliforniai Tiburonban lévő otthonában elhunyt. A helyi hatóságok közlése szerint halálát fulladás okozhatta, a vizsgálat még folyamatban van. (MTI/AP/Katy Winn)

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top