+ Pályázat

Könyvnyeremény 200 ezer Ft összértékben

„Könyvre éhezők viadala” – az 500.000 kiadványt számláló antikvarium.hu pályázata.

Keresés a weben

Régóta szeretné beszerezni a kívánságlistáján lévő könyveket? Bővítené kedvenc olvasmányaival könyvespolcát? Az Antikvárium.hu, Magyarország legnagyobb antikvár könyvkínálattal rendelkező oldalának adatbázisa idén eléri az 500.000 különböző kiadványt. Ennek alkalmából az oldal 200.000 forint összdíjazású pályázatot hirdet magánszemélyeknek.

Mi a teendő? Készítsen telefonjával, fényképezőgépével vagy kamerájával egy maximum 1 perces videófelvételt, majd töltse fel a YouTube-ra!

Miről szóljon a videó? Látogasson el az antikvarium.hu weboldalra, és válasszon kiadványaink közül egyet, amelyre régóta vágyik! A felvételen indokolja meg, miért éppen az adott könyv került kívánságlistájára! Pályamunkáját az alábbi címadási mintát követve töltse fel a YouTube-ra: „Név, Könyvre éhezők viadala, Antikvárium.hu”. A felvételek minősége nem befolyásolja a döntést, de a videón szereplő szövegnek jól hallhatónak kell lennie. A további információkat és a videó elkészítését segítő kisfilmünket a következő címen találja: www.antikvarium.hu/konyvreehezok

A feltöltött videók linkjét 2014. április 10-től 2014. május 15-ig várjuk a konyvreehezok@antikvarium.hu címre! A pályamunkákból válogatást közlünk az Antikvarium.hu Facebook-oldalán, ahol a Könyvre éhezők viadalával kapcsolatos legfrissebb információk is megtalálhatók: https://www.facebook.com/antikvarium.hu Ha még nem tette, lájkolja oldalunkat!

A pályaműveket beküldők között összesen 10 darab, egyenként 20.000 forint értékű vásárlási utalványt sorsolunk ki, amelyet a nyertesek az antikvarium.hu weboldalon használhatnak fel. A pályázat eredményhirdetésére 2014. május 29-én kerül sor. A nyerteseket az eredményről e-mailben tájékoztatjuk.

További információk a konyvreehezok@antikvarium.hu címen kérhetők.

Jó munkát kíván az Antikvárium.hu csapata!

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top