Archív

A Salingerről készített dokufilm életrajzi újdonságokat ígér

Keresés a weben

A film “példátlan mennyiségű ismeretlen felvételt, fotót és életrajzi információt” gyűjtött össze a Zabhegyező írójáról, aki élete nagy részét a világtól visszavonulva töltötte.

Életrajzi újdonságokat, az íróról készült számos eddig nem ismert felvételt és fotókat ígér az Észak-Amerikában szeptember elején debütáló Salinger című dokumentumfilm.

A Variety.com beszámolója szerint Shane Salerno, a dokumentumfilm rendezője kilenc évvel ezelőtt fogott hozzá a munkához. A Weinstein Company produkciójában készült alkotás “példátlan mennyiségű ismeretlen felvételt, fotót és életrajzi információt” gyűjtött össze a Zabhegyező írójáról, aki élete nagy részét a világtól visszavonulva töltötte.
Salerno és David Shields Salinger címmel egy életrajzi könyvet is írt, amit a Simon & Schuster könyvkiadó jelentet meg szeptember 3-án, néhány nappal a film premierje előtt.
A Weinstein cég és a kiadó arra kérte a sajtó munkatársait, akik előzetesen elolvashatták a művet, illetve megtekinthették a filmet, hogy ne rontsák el az olvasók-nézők örömét, és ne fedjék fel a megjelenés előtt a könyv és a film meglepetéseit.
J.D. Salinger, aki 1951-ben publikálta a Zabhegyezőt, 2010-ben hunyt el.
http://variety.com/2013/film/news/harvey-weinstein-mums-the-word-on-salinger-documentary-1200586113/

Salinger könyvek kedvezménnyel:

librarius ib rendelo

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top