+ Pályázat

Kiírták a MOL idei gyermekgyógyító pályázatát

mol

2015-ben ismét meghirdeti a MOL Gyermekgyógyító Program pályázatát, amelyen a szervezetek élmény- és művészetterápiás programjaikhoz nyerhetnek támogatást.

2015-ben ismét meghirdeti a MOL Gyermekgyógyító Program pályázatát.

A pályázaton a 2015. október 1. – 2016. július 31. között megvalósuló élmény- és művészetterápiás programokhoz igényelhetnek támogatást a nonprofit szervezetek.

A MOL Gyermekgyógyító Program olyan nonprofit szervezeteket támogat, amelyek krónikus betegségben szenvedő, fogyatékkal élő gyerekek, vagy a lelki egészség szempontjából rizikócsoportba sorolható gyermekek és serdülők pszicho-szociális rehabilitációjával foglalkoznak.

A pályázat keretében a szervezetek élmény- és művészetterápiás programjaikhoz nyerhetnek támogatást.

A támogatott szervezetek áldozatos munkájukkal a krónikusan beteg gyerekeknek a kórházi tartózkodás miatt jelentkező testi-lelki megpróbáltatások feldolgozásában tudnak segíteni.

A fogyatékkal élő gyerekeknél életprogramjuk részét alkotja a fejlesztés, amely saját és családjuk életminőségének javítását tudja elérni. A lelki egészség szempontjából rizikócsoportnak számító gyermekek és fiatalok esetében pedig a primer prevencióban nyújthatnak segítséget az ilyen jellegű terápiás programok.

A regisztrálás határideje: 2015. június 24., éjfél. A regisztrációt 48 órán belül hagyják jóvá, erről e-mailben küldenek értesítést.

A pályázat benyújtásának határideje: 2015. június 30., kedd, éjfél. A benyújtott pályázatokat szakértői véleményezés után zsűri bírálja el, a végső döntést az Új Európa Alapítvány kuratóriuma hozza meg 2015. szeptember közepén.

Ha olyan szervezetnél dolgozol, ahol tenni tudsz értük, bátran pályázz!

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top