+ Film

Clint Eastwood nem a természetes hangján beszél a filmjeiben

Clint Eastwood

Freeman elmondta, hogy akik utánozzák Clint Eastwood hangját, szintén ezt a hangot használják, mert nem ismernek más hangot tőle.

Clint Eastwood és Morgan Freeman három filmben dolgoztak együtt: a „Nincs bocsánat” (1992) című westernben, a „Millió dolláros bébi” (2004) című drámában, és az „Invictus – A legyőzhetetlen” (2009) című életrajzi filmben.

Freeman pályája egyik legjobb szakaszának tartja ezt az időszakot, és nagyon élvezte az együttműködést Eastwooddal. Ugyanakkor Freeman egy érdekes kulisszatitkot is megosztott a közönséggel.

Freeman elárulta, hogy Eastwood ikonikus hanghordozása, amelyet a filmekben hallunk, valójában nem az ő természetes hangja.

Ez a jellegzetes hang a „Névtelen férfi” karakterből ered, amelyet Eastwood a Sergio Leone-féle spagettiwesternekben (Dollár-trilógia) alakított ki, és azóta is ezt használja színészkedés közben.

Freeman elmondta, hogy akik utánozzák Eastwoodot, szintén ezt a hangot használják, mert nem ismernek más hangot tőle. Valójában Eastwood a kamerákon kívül sokkal halkabban beszél, de akkor is dallamosan.

(A port.hu cikkét szemléztük)

A legfrissebb filmes hírek

Népszerűek

To Top