+ Zene

Mező Misi kórházba került, a Magna Cum Laude lemondta koncertjeit

mező misi

Mező Misi megköszönte azoknak a zenekaroknak, akik beugranak helyettük a koncerteken. Ácson Charlie, Budakeszin pedig a Honeybeast lép majd fel

Mező Misi Kórházba Került, a Magna Cum Laude Lemondta Koncertjeit

A Magna Cum Laude zenekar kénytelen volt lemondani koncertjeit, miután énekesük, Mező Misi kórházba került. Az énekes tüdőgyulladást és tüszős mandulagyulladást kapott, ami miatt legalább két hétig nem énekelhet.

Élő Videó a Kórházból

Mező Misi a kórházi ágyából élő videóban tájékoztatta rajongóit az állapotáról. „Az eheti két koncert, a budakeszi és az ácsi koncertünk elmarad, mert kórházban vagyok. Semmi para, igazából tüdőgyulladásom van és tüszős mandulagyulladás” – mesélte a videóban. Hozzátette, hogy a főorvosnő tanácsa szerint most két hétig nem énekelhet.

Beugró Fellépők

Mező Misi megköszönte azoknak a zenekaroknak, akik beugranak helyettük a koncerteken. Ácson Charlie, Budakeszin pedig a Honeybeast lép majd fel a Magna Cum Laude helyett.

A Betegség Jelei és Hatása

Az énekes elmondta, hogy már a zalaegerszegi koncerten is érezte, hogy nincs rendben. A koncert felétől már komoly problémái voltak. Hozzátette, hogy az egész családján átment a betegség, ami tovább nehezítette a helyzetet.

A rajongók támogatása és megértése sokat jelent a zenekarnak ebben a nehéz időszakban. A Magna Cum Laude reméli, hogy Mező Misi hamarosan felépül és újra színpadra állhat.

(A 24.hu cikkét szemléztük)

A legfrissebb zenei cikkek

Népszerűek

To Top