+ Film

Az Alpokban lezúdult Lavina felborítja az egész családot

lavina

A Lavina című filmet a Cinemax 2 csatornán láthatod ma, azaz április 20-án 22 óra 5 perctől. A filmet megnézheted a videa.hu oldalán is.

Egy négy főt számláló svéd család úgy dönt, hogy a francia Alpokba utazik. Minden jól alakul egészen addig, amíg egy hatalmas lavina maga alá nem temeti a síparadicsom nagy részét.

A család épp a pálya szélén pihengetett, amikor megindult a lavina. Az anya azonnal a gyerekek biztonságára gondolt, apjuk, Tomas (Johannes Kuhnke) viszont elfutott a lavina elől.

A család komolyabb sérülések nélkül éli túl a katasztrófát, de az édesapa tekintélye megrendül. Tomas kétségbeesetten próbálja rehabilitálni a pozícióját a családban.

A 2014-ben készült 118 perces svéd-dán-norvég játékfilmet Ruben Östlund nem csak rendezte, de a film forgatókönyvét is ő írta. A svéd film ikonikus alakja a nagy port felvert Négyzet című filmje előtt rendezte a Lavina című filmet.

A Lavina című filmet a Cinemax 2 csatornán láthatod ma este, azaz április 20-án 22 óra 5 perctől. A filmet megnézheted a videa.hu oldalán is.

Ha szeretnél a legfrissebb ma esti filmajánlónkról értesülni, akkor mentsd el ezt a linket, ezen mindent megtalálsz: https://librarius.hu/tag/film-ma-estere/

Népszerűek

To Top