+ Film

Reviczky Gábor színművészt baleset érte

Reviczky Gábor

Reviczky Gábor szerint a bordarepedés rosszabb, mint a törés, mivel a szervezet burkot képez köré, ami nyomást gyakorol az izmokra.

Az Index cikke arról számol be, hogy Szőke András legújabb filmjét, a „Brigádnaplót” egy jótékonysági vetítésen mutatták be az országos premier előtt. A vetítésen olyan szereplők jelentek meg, mint Badár Sándor, Kautzky Armand, Györgyi Anna, Lajsz András és Bede Róbert.

Reviczky Gábor, aki szintén a film szereplője, sajnos nem tudott részt venni a rendezvényen, mivel kisebb balesetet szenvedett.

Reviczky Gábor elmondása szerint a balesetet a macskája okozta, ami perzsa és ragdoll keverék, a neve Gandalf. Elmesélte, hogy a macska mindig körülötte mászkál, és egyszer emiatt véletlenül megcsúszott, és ráesett a fotel karfájára, ami később bordarepedést okozott. Bár kezdetben nem érezte a fájdalmat, másnap már észlelte a horzsolást a fájdalmas területen.

Reviczky Gábor szerint a bordarepedés rosszabb, mint a törés, mivel a szervezet burkot képez köré, ami nyomást gyakorol az izmokra.

Az orvosa szerint ez nem jött jókor, de szerencsére az onkológiai vizsgálatok rendben vannak, és az állapota javul.

Elmondása szerint tavaly szeptemberben fejeződött be a kemoterápia, és most már sokkal jobban van. Reméli, hogy a bordarepedésből minél hamarabb felépülhet.

A filmről korábban itt írtunk:

„Az 1970 és 1989 között játszódó film Szentes városának több egységből álló Petőfi Vendéglátó Komplexumával ismerteti meg a nézőket, azon belül is egy cukrászüzem lelkes és kreatív dolgozóival, akiknek naplóbejegyzései repítik vissza a nézőt 54 évvel korábbra, a szocializmus utolsó évtizedeibe.”

Népszerűek

To Top