+ Média

Vitray Tamás újra megnősült

Vitray Tamás

Vitray Tamás nehéz évek után kezdett újra dolgozni, műsorokat készít, amelyről így vall: „Újból nekiláthattam a munkának, és…

Ma érkezett a hír, hogy a magyar televíziózás nagy öregje, Vitray Tamás 91 évesen újra házasságra adta a fejét.

Vitray Tamás hozzájárulásával ezúton ‘közhírré tesszük’, hogy már egy ideje nincs egyedül. Negyedik házasságában boldogan él a feleségével – írta a Blikk.

„Nincs definíciója a szerelemnek. Nem vagyok egyedül, van párom, igen. Jó is, mert a munkája révén sok mindent meg tudunk beszélni, és egy ilyen vénembert, aki megint nekiveselkedik, persze, hogy ez izgat legjobban. Az is lehet, hogy a két mesterség egyesít bennünket legerősebben, és mindaz, ami hozzá kell”

– mondta Vitray Tamás korábban az ATV Húzós című műsorában a párjáról.

Vitray nehéz évek után kezdett újra dolgozni, műsorokat készít, amelyről így vall:

„Újból nekiláthattam a munkának, és nagy örömmel csinálom. Mellesleg szólva, egyelőre a költségeket magam állom a nyugdíjamból és az örökös tagság után kapott pótlékból. Stúdióbérlet, az operatőr és a vágó díja engem terhel. Természetesen megpróbálom kipótolni, amúgy képtelen lennék a fenti állandó bevételekből fedezni a műsorok árát.”

A tévés legenda első felesége Vasvári Terézia volt, két fiuk született, Tamás és Péter. Amikor annak a házasságnak vége lett, Vitray Tamás második felesége Földi Teri színésznő lett. Harmadszorra Kállay Bori színésznőt vette el, akivel 1987-től élt együtt, és akivel 2019-ben jelentették be, hogy elválnak.

A közélet legfrissebb hírei

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top