+ Film

Amikor apját keresve csapdába esik egy misztikus erdő szélén – Samuel utazásai

Samuel utazásai

A Samuel utazásai című filmet ma, január 24-én a Cinemax csatornán láthatod 23 óra 40 perckor.

Film ma estére: Samuel utazásai

Kelet-Európa legtávolabbi részén, egy mitikus erdő szélén elveszve bolyong a külföldi Sam, aki távol otthonától, biológiai apját, Lagzdinst keresi.

Véletlenül kisebb közúti balesetet okoz – elüt egy malacot -, és összetalálkozik egy sertéstartó lányával, Kirkével, aki ráveszi, hogy töltse az éjszakát náluk a farmon. Ám kedvessége és vendégszeretete csupán csali, mert elfogják és rabszolgává teszik a gazdaságban.

A csapdába esett Sam egyedül van, nem beszéli a nyelvet, és a hét minden napján a disznókkal kell dolgoznia – prioritásai hamar megváltoznak a túlélés érdekében.

Megtanul alkalmazkodni, és elkezdi megszerezni azt az önbizalmat, amely végül elvezeti a szabadsághoz és az igaz szerelemhez.

A 2021-ben készült 85 perces belga-lett filmdráma fiatal rendezője: Aik Karapetian, aki forgatókönyvön is dolgozott.

A Samuel utazásai című filmet ma, január 24-én a Cinemax csatornán láthatod 23 óra 40 perckor. A filmet a Cinemax 2-őn ismétlik meg február 5-én 2 óra 40 perckor.

Ha szeretnél a legfrissebb ma esti filmajánlónkról értesülni, akkor mentsd el ezt a linket, ezen mindent megtalálsz: https://librarius.hu/tag/film-ma-estere/

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top