+ Film

Film ma estére: Mindenki utálja Johant

mindenki utálja johant

A Mindenki utálja Johant című 2022-ben készült 93 perces norvég víg(szomorú)játékot ma, azaz január 19-én láthatjátok

A Mindenki utálja Johant című film tartalma:

Johan egy eléggé magának való figura, aki egy csendes kisvárosban tengeti mindennapjait, és csupán egyetlen hobbijának, a robbantásnak hódol. A városka lakói sosem látták őt és családját szívesen maguk közt.

A férfi csak lovát imádja jobban a robbantgatásnál, és fülig szerelmes a szomszéd lányba. Őt tartja élete szerelmének, ennek a románcnak azonban nagy gátat szab az, hogy tinédzser korukban majdnem felrobbantotta őt is.

Johan mintha kényszeresen felrobbantana mindent maga körül, ez pedig a boldogság megtalálását is igencsak megnehezíti. Szinte állandóan kalandos és abszurd helyzetekbe sodródik, így persze kevesen tudják róla, mennyire jószívű férfi is ő.

Hallvar Witzø rendezésének főszerepeiben Ingrid Bolsø Berdal, Pål Sverre Valheim Hagen, Ine F. Jansen, Paul-Ottar Haga, John F. Brungot és Trond-Ove Skrødal láthatók.

A Mindenki utálja Johant című 2022-ben készült 93 perces norvég víg(szomorú)játékot ma, azaz január 19-én láthatjátok a Paramount Network csatornán 21 órától.

Ha szeretnél a legfrissebb ma esti filmajánlónkról értesülni, akkor mentsd el ezt a linket, ezen mindent megtalálsz: https://librarius.hu/tag/film-ma-estere/

Ha valamiért mégsem sikerül a tévében megnézni, a videa.hu oldalon megtalálod az egész filmet.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top