+ Film

Film ma estére: Nők, ha futnak

nők ha futnak

A Nők, ha futnak című 2019-ben készült 93 perces cseh vígjátékot Martin Horský rendezte, és a forgatókönyvet is ő jegyzi.

Věrának csodás élete volt Jindřich mellett, ezért eltökélte, teljesíti férje utolsó kívánságát: lefutja a maratont. Három lány anyjaként ebben nem lát semmi problémát.

Szépen beosztják a távot és családi stafétaként teljesítik azt. Igaz, hogy eddig senki nem futott, még a villamos után sem, de az indulásig rengeteg idejük van, a fiatal edző, Vojta pedig nagyszerű edzéstervet állított össze. Csak el kell kezdeni!

A lányok nincsenek oda az ötletért, mert egészen más gondjaik vannak. A legidősebb Marcela három fia balhéit próbálja menedzselni, a gyermekek apja viszont húsz év után sem képes megkérni a kezét.

A középső Bára gyermekre vágyik, de még nem talált rá az igazira. A legfiatalabbnak, Kateřinának ugyan van hódolója, de már nős.

Így anyukának minden erejét össze kell szedni, hogy a családi stafétát rajtvonalhoz állítsa.

A Nők, ha futnak című 2019-ben készült 93 perces cseh vígjátékot Martin Horský rendezte, és a forgatókönyvet is ő jegyzi.

Kizárólag ma, azaz csütörtökön este látható a Duna televízióban 23.03-kor.

Ha szeretnél a legfrissebb ma esti filmajánlónkról értesülni, akkor mentsd el ezt a linket, ezen mindent megtalálsz: https://librarius.hu/tag/film-ma-estere/

Itt egy bő kétperces részletet nézhetsz meg a filmből:

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top