+ PR-cikk

Télen is sikkes a magas sarok!

magas sarok

A legelegánsabb és legnőiesebb női cipő kétségtelenül a magas sarkú változat. Ma már nem is gondolnánk, hogy néhány évszázaddal ezelőtt a nemes férfiak kiváltsága volt. Napjainkban a nőiesség és az elegancia szimbóluma, de vajon miért?

Ha magas sarkakon járunk, lábunk hosszabbnak és karcsúbbnak tűnik, a fenék jobban kidomborodik, a járás pedig ringóbb lesz. Kidomborodik a mell is, és kicsit meg is emelkedik. Ezért van az, hogy a magas sarok nemcsak csinos, de szexi és rendkívül nőies is.

A hidegebb évszakokban sem kell lemondanunk az extrán nőies megjelenésről, hiszen a VIBA cipő webáruház magas sarkú bokacipőket és bokacsizmákat is kínál. Ezek az őszi és a téli hónapokban lehetnek csinos kiegészítőink.

Az univerzális magas sarkú bokacipő

Bár a magas sarok hosszú távon nem feltétlenül egészséges, ha jól választjuk meg a centiket, és minőségi lábbelit hordunk, akkor nem kell mitől tartanunk. A színvonalas márkák gyártói figyelnek a minőség mellett a fokozott kényelemre is.

Stílusban is léteznek különböző bokacipők és bokacsizmák is, ezért hétköznapi viseletnek és ünnepélyesebb alkalmakra is találhatunk megfelelő modelleket. Egy igazi univerzális típusú lábbeli ez, hiszen gyakorlatilag minden stílusba beilleszthető.

Hordhatjuk rövid és hosszú szoknyával, de nadrággal is. A szűk fazonú nadrágot bele tudjuk tűrni a cipőbe, a szélesebb szabásút pedig rá tudjuk igazítani a szárrészre. Mindenképpen eleganciát sugároz a magas sarkú bokacsizma a viselőjéről.

Mindent a kényelem érdekében!

Ne gondoljuk, hogy a magas sarkak feltétlenül együtt járnak a kényelmetlenséggel. A gyártók figyelnek arra, hogy extra komfortérzetet biztosítsanak a termékeiket választó vásárlóiknak. Különböző igényeket elégítenek ki, ezért mindenki tud választani a maga számára megfelelő modelleket.

A minőségi bőr felsőrésszel készült lábbelik rásimulnak a lábfejre, és kényelmes viseletet biztosítanak. A kivehető talpbetétek funkciója a csere lehetősége a saját anatómiai betétre, illetve az egyszerű tisztítás és szellőztetés kivitelezése.

Bizonyos modellek thermo béléssel rendelkeznek, amely komfortos hőérzetet biztosít a hideg téli napokon. Bokacsizmák is készülnek szélesebb talprésszel és magasabb lábfejjel, hogy az átlagostól eltérő méretekkel rendelkezők számára is biztosítsák az extra kényelmet.

Még néhány kényelmi funkció

A magasabb sarkak mellé némelyik modellen vastagított platform is társul, ami csökkenti a sarokmagasságot és ezáltal sokkal kényelmesebb. A memóriahabos talpbetétek mérséklik a gerincre terhelődő nyomást járás közben.

A sztreccs szárral rendelkező darabok szépen a bokához simulnak, nagyon kecses, csinos típusok ezek. Gumibetéttel vagy cipzárral megkönnyíthető a fel- és a levétel, de akár egyszerre mindkettő jelen lehet egyszerre.

A klasszikus fekete bokacsizma minden árnyalathoz illik, de ha merészebbek vagyunk, válasszunk világosabb színeket!

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top