+ Film

A tavasz tizenhét pillanata – 1. rész

A tavasz tizenhét pillanata

A tavasz tizenhét pillanata teljes sorozatát ugyan nem találtuk meg, de egyes epizódok jogtisztán elérhetőek.

A napokban közöltünk egy hírt A tavasz tizenhét pillanata című filmről, amelynek főszerepét, Stirlitzet alakító Vjacseszlav Tyihonov olyan népszerűségnek örvendett, hogy a filmvetítés idején megszűnt a vízfogyasztás és a bűnözés:

A tavasz tizenhét pillanata című kultikus szovjet tévésorozat olyan nagyszerűen ábrázolta fél évszázaddal ezelőtt a náci Harmadik Birodalom titkait kikémlelő Stirlitz alakját, hogy Oroszországban ennek hatására választották később sokan a hírszerző hivatás.

Mivel a Facebook-oldalunkon több mint 100 hozzászólás érkezett, és megosztották velünk, milyen fantasztikus élmény volt számukra a film, ezért utánajártunk, hogyan tudnánk olvasóink emlékeit feleleveníteni.

A tavasz tizenhét pillanata teljes sorozatát ugyan nem találtuk meg, de egyes epizódok jogtisztán elérhetőek, melyeket olvasóinknak egy-egy cikkben megjelentetünk. Jó szórakozást és múltidézést!

Emlékeztető:

A történet a második világháború utolsó hónapjaiban, 1945 tavaszán játszódik. Max Otto von Stirlitz SS-Standartenführer (ezredes), Walter Schellenberg közvetlen alárendeltje, már több mint húsz éve dolgozik beépített ügynökként a német hírszerzés és elhárítás központjában. Valódi neve Makszim Makszimovics Iszajev, s valójában ezredesi rangban lévő szovjet felderítő. Miközben Adolf Hitler titkos bunkerében tart stratégiai megbeszélést, a három nagyhatalmi vezető, Churchill, Sztálin és Roosevel.

Az első rész:

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top