+ Film

Treat Williams halálát egy barátja okozta

Treat Williams

Treat Williams 71 éves volt, színészi pályája során több, mint 120 mozi- és tévéfilmben, valamint sorozatban láthatta a közönség.

Barátjának nevezte Treat Williams amerikai színészt az a férfi, aki a halálát okozta, de tagadta a felelősségét a Vermont államban júniusban történt közlekedési balesetben.

Ryan Koss – egy ismert színházi fesztivál, a Dorset Theatre Festival egyik vezetője – helyi idő szerint péntek este megjelent közleményében azt írta: jól ismerte a színészt, Dorset összetartó közösségének tagjaként lesújtotta a halála és legmélyebb részvétéről biztosította a családot.

Ugyanakkor azt állítja, hogy minden érvényben lévő közlekedési szabályt betartott, az állami hatóságok által felhozott vádakat pedig megalapozatlannak nevezte.

A rendőrség a héten közölte, hogy a vizsgálat megállapítása szerint Ryan Koss június 12-én Dorset városában autójával hirtelen kanyarodott a motorral érkező színész elé, aki tudta elkerülni az ütközést. Treat Williamst válságos állapotban helikopterrel szállították egy New York állambeli kórházba, ahol meghalt.

Ryan Koss-t szeptemberre idézték a bíróságra, ahol vétkes gondatlanság miatt emel vádat ellene a hatóság.

Treat Williams 71 éves volt, színészi pályája során több, mint 120 mozi- és tévéfilmben, valamint sorozatban láthatta a közönség, egyik legismertebb szerepe a Hair című musical filmváltozatában volt, de feltűnt a Sas leszállt, a Volt egyszer egy Amerika című filmekben, és az Everwood című sorozatban is.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top