+ High-tech

Kültéri kamera rendszer – a minőségi kialakítással kapcsolatban nem szabad alkuba bocsátkozni!

kamera rendszer

A kültéri kamera rendszer kizárólag abban az esetben váltja be a hozzá fűzött reményeket, ha kialakításában kompromisszumok nélküli minőséget képvisel. Miért is olyan fontos mindez? A mostani bejegyzésünket ennek a releváns témának szenteltük.

Kültéri kamera rendszer – kitéve az időjárás kénye-kedvének

Az időjárásnak bizony nem lehetünk az urai – az odakinn tomboló kánikula vagy éppen fogvacogtató zimankó tőlünk függetlenül „borzolja a kedélyeket”. Ez a téma addig nem is annyira fontos, amíg nem egy finomra hangolt precíziós műszert kell megvédenünk az időjárás és a környezet sokszor szélsőséges viszonyaitól. Eső, fagy, erős szél vagy brutálisan extrém UV-sugárzás, a szálló porról már nem is beszélve – ezek mindegyike komolyan roncsolhatja, sőt, tönkre is teheti a kültéri kamera rendszert, ha az nincs megfelelő védelemmel ellátva. Ezen a ponton válik rendkívül relevánssá az IP védelem. De miről is van szó pontosan?

Ingrass Protection, avagy a kézzel fogható minőség

Az IP betűszó az angol Ingrass Protection-ból származik, és röviden a környezeti behatásokkal szembeni maximális védettséget jelöli. Ha a kültéri kamera rendszer IP védelemmel van ellátva, előre borítékolhatóan védett a mostoha viszonyokkal szemben, és így hosszútávon is optimálisan működik majd. Az IP burkolatnak több típusa van, lássuk mik ezek.

IP burkolatok – fémházas kompakt, dóm és társaik

A kültéri egységek a burkolatuk szerint lehetnek: fémházas kompakt, dóm, speed dóm és boksz kialakításúak. A lista minden egyes tagjának megvannak a maga utánozhatatlan előnyei. Az egyik nagy teljesítményével kápráztatja el a felhasználókat, míg a másik sokoldalúan variálhatóságával szolgálja ki az igényeket.

A speed dóm kültéri rendszer például 360°-os forgatási lehetőséggel és több 10x-es optikai zoom-mal is rendelkezik, így a maga kategóriájában igazi nagyágyúnak számít. Ezért a minőségért persze mélyebbre is kell a zsebünkben nyúlni, azonban a hosszú távú befektetésként is értelmezhető vásárlás garantáltan visszahozza az árát.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top