+ Színház

A Stereo Akt aktivistákat keres egy előadáshoz

stereo akt

Mi, a STEREO AKT alkotócsapata, mindig is elkötelezettek voltunk fontos társadalmi ügyek és a részvételiség mellett.

Mi, a STEREO AKT alkotócsapata, mindig is elkötelezettek voltunk fontos társadalmi ügyek és a részvételiség mellett.

Új dokumentarista előadásunkban, a Remény Panzióban aktivistáké lesz a főszerep. A színpadon az általuk képviselt ügyek, illetve az azokkal kapcsolatos dilemmák, kudarcok és sikerek kerülnek fókuszba.

Az aktivisták személyes történetein és tapasztalatain keresztül nézünk rá közelebbről azokra az ügyekre, amelyekért megéri küzdeni, és azokra is, amelyekért talán nem éri meg. És ami a legfontosabb, szeretnénk megismerni azokat az embereket, akik e harcok mögött állnak.

A magyarországi bemutatóra május 1-jén kerül sor a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében a Trafó – Kortárs Művészetek Háza nagytermében.
Az előadásról bővebben ➡️ https://stereoakt.hu/eloadasok/remeny-panzio/

A majdani résztvevőkkel egy márciusi workshop során ismerkednénk meg, amelyen részt vesznek a STEREO AKT társulat tagjai is.

A műhelymunka keretein belül színházi szakemberek vezetésével kreatív gyakorlatok, történetmesélés és drámajátékok segítségével közösen gondolkozunk az aktivizmusról, alulról jövő kezdeményezésekről, és arról, hogy mi tudja motiválni az embereket a sokszor mostoha kilátások ellenére.

A workshop civil résztvevői közül hatan nem csak alkotó-közreműködők, hanem az előadás szereplőivé is válnak majd, akik magukat és ügyüket képviselhetik a színpadon.

Amennyiben szívesen részt vennél a Magyarországon bemutatandó előadás létrehozásában, kérjük, töltsd ki az űrlapot 2023. február 14. éjfélig!

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top