+ Zene

Karin Ann – Egy igazi rocksztár van születőben

karin ann

Karin Ann a zenei sikerei mellett az elmúlt időszakban a kelet-európai Z-generáció és a LGBTQ közösség egyik idolja lett

fotó: Kevin Lynch

A szlovák popsztár, Karin Ann sikeres tavaszi EP-je, és komoly nemzetközi turnéja után új klippel jelentkezik. A “for a moment” című dal az előadó egy érzelmesebb oldalát mutatja meg. A fiatal énekesnő, akit BBC egyik műsorában is generációja egyik legnagyobb tehetségének kiáltották ki, most egy Kaliforniában forgatott klippel tér vissza.

Karin Ann még mindig nagyon fiatal, de egyedi popzenéjével máris számtalan globális sikert tudhat magáénak az elmúlt években. Klipjeit több millióan nézték meg eddig, és olyan témákkal foglalkozott, mint a mentális egészség, a nemi esélyegyenlőség, de feszegetett párkapcsolati kérdéseket is.

Eddig olyan komoly médiumok figyeltek fel rá és beszéltek róla elismerően, mint a The New York Times, a BBC Radio 1, a Vanity Fair, vagy az MTV. Néhány hónapja bekerült a Spotify Equal programjába ezzel egyidőben a Times Square óriás kivetítőjére, és számos nemzetközi playlistbe is. Az erős vizuális anyagokkal jelentkező Karin Ann nyert már díjat a Munich Music Video Awardson, de tavaly ő lett az év felfedezettje a cseh Zebrik díjátadón is.

Karin a zenei sikerei mellett az elmúlt időszakban a kelet-európai Z-generáció és a LGBTQ közösség egyik idolja lett, aki mindig kiáll a kisebbségi jogokért. 2021-ben például a prágai Amnesty International szervezetet támogatta a bevételeinek komoly részével. Jack Saunders, a BBC neves műsorvezetője pedig kiemelte, hogy érdemes odafigyelni, hiszen egy igazi rocksztár van születőben.

Karin Ann a nyáron nagyszabású turnéban vett részt, hiszen több városban is ő nyitott az Imagine Dragons, Yungblud, valamint a My Chemical Romance előtt is.

Karin Ann friss szerzeménye egy érzelmes pop ballada, amely a könnyed zongorára és intim vokálra épül.

”Egy igazi terápiás élmény volt számomra megírni ezt a dalt, hiszen azoknak a rossz történéseknek az elfogadásáról szól, amin a múltban keresztül mentem. A friss dal fő mondanivaló talán, hogy a gyógyulás minden esetben időt vesz igénybe, és szerintem ezzel érdemes megbékélnünk”

– mondta a szlovák énekesnő, aki nemrég a színészkedésbe is belekóstolt, így hamarosan a filmvásznon is láthatjuk. Az újdonság producere, a kétszeres Grammy jelölt Mitch McCarthy volt, aki korábban olyan világsztárokkal dolgozott együtt, mint Olivia Rodrigo vagy Meghan Trainor.

A fiatal előadó a Malibuban forgatott klip után több kislemezzel is jelentkezik, ezt pedig az év végén egy albummal koronázza meg.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top