+ Színház

Az Örkény Színház előadása félbeszakadt – Mácsai Pál levele

örkény színház

Az Örkény Színház Szabó Magda Az ajtó című regényéből készült előadása félbeszakadt. Mácsai Pál levélben fordult a nézőkhöz.

Az Örkény Színház Szabó Magda Az ajtó című regényéből készült előadása félbeszakadt, amelyre a facebookon kaptak magyarázatot a nézők. Mácsai Pál levele:

Kedves Nézőnk a félbeszakadt Az ajtó előadáson!

Egy előadás megszakítása az utolsó utáni – szerencsére igen ritka – esemény a színházi világban. Működésünk húsz éve alatt nem is történt ilyen, és szívből remélem, nem ismétlődik meg a jövőben.
Engedje meg, hogy tájékoztassam a történtekről.

A színpadi-szcenikai világítás, illetve a vetítés és a hangosítás együttes vezérlése jó ideje számítógépes rendszerekkel történik. Ezek többszörösen biztosított, professzionális, úgynevezett redundáns rendszerek, amelyekben minden fontos elemből legalább kettő működik, hogy ha valamelyik meghibásodik, a másikkal végig lehessen csinálni az előadást.

Együttes elromlásuk igazi ritkaság – de, mint látták -, mégsem kizárt. Reflektoraink irányíthatatlanul villogtak, és ezt semmilyen ismert módszerrel nem tudtuk elhárítani. Nem is lehetett, a rendszerhiba hosszabb szervizelést igényelt. Az okokat szakembereink mára feltárták, az elromlott alkatrészeket kicserélték.

Sajnáljuk, hogy részese volt ennek a számunkra is nyomasztó eseménynek.
Köszönjük, hogy eljött, várjuk Önt január 28-án.
Köszönettel,
Mácsai Pál
igazgató

Tudnivalók a megvásárolt jegyekről:
Az előadás pótlására január 28-án, szombaton, 19 órától kerül sor. Akiknek megfelel ez az időpont, további teendőjük nincsen, a már megváltott jegyeikkel jöhetnek az új időpontban. Kérjük, őrizzék meg jegyeiket!

Amennyiben a pótidőpont nem megfelelő, az alábbi időpontok közül választhatnak:
• 2022. december 10., 19:00
• 2022. december 11., 19:00
• 2023. január 7., 19:00
• 2023. január 8., 19:00

Átváltási szándékukat, az Önök által választott időpont megjelölésével, kérjük, november 11-e déli 12 óráig küldjék meg a jegy@orkenyszinhaz.hu e-mail címre. Kérjük, a levelükhöz csatolják a jegyüket (online vásárolt jegy esetében a pdf-fájlt, személyesen vásárolt jegy esetében a jegyről készített fotót vagy szkennelt dokumentumot).

Akiknek egyetlen időpont sem felel meg, jegyeiket visszaválthatják, a következőképpen:
Az online, bankkártyával vásárolt jegyek visszaváltását az alábbi linkre kattintva kérhetik, november 10., csütörtök éjfélig: https://www.jegy.hu/onlinejegyvisszavaltas
Az ezt követően beérkező visszaváltási kéréseket nem áll módunkban teljesíteni.
A személyesen és a SZÉP kártyával vásárolt jegyeket november 11-éig tudják visszaváltani színházunk közönségszervezésén és jegypénztárában, nyitvatartási időben,
VAGY
jegyüket, bankszámlaszámot és a számlatulajdonos nevét e-mailben elküldve a jegy@orkenyszinhaz.hu e-mail címre, november 11-éig.
A szabadbérlettel megvásárolt jegyek tulajdonosait közönségszervező kollégáink keresni fogják a jegyek átváltása érdekében.
Megértésüket kérjük és köszönjük!

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top