+ Képzőművészet

Halott gyerekek az árverés bőröndjeiben

emberi maradványok

A bőröndöket az árverés helyszínén megvásárló család nem hozható kapcsolatba a bűnténnyel, sőt pszichiátriai segítséget kaptak.

Dél-Koreában tartózkodik az a nő, akit Új-Zélandon a múlt héten bőröndökben holtan talált gyermekek családtagjaként – feltételezett édesanyjaként – azonosítottak az új-zélandi hatóságok.

A koreai születésű, de új-zélandi állampolgárságú nő 2018-ban érkezett Dél-Koreába, és nincs nyoma annak, hogy azóta elhagyta volna az országot – közölte hétfőn Szöulban a dél-koreai rendőrség.

Korábbi lakcíme és kora alapján a nő a gyermekek édesanyja lehet – mondta egy rendőrségi szóvivő, aki egyéb részleteket nem árult el a rejtélyes bűnüggyel kapcsolatban.

Két általánosiskolás korú kisgyermek maradványait azonosították két azonos méretű bőröndben, amelyet egy aucklandi raktárárverésen megszerzett tárgyak között talált a licitálást megnyerő család. A maradványok már hosszú évek óta lehettek a raktárban. Az áldozatok életkorát öt és tíz év közöttire becsülték a szakértők.

Az ügy felderítését nehezíti, hogy a gyermekek halála és maradványaik megtalálása között hosszú idő telt el.

A bőröndöket az árverés helyszínén megvásárló család nem hozható kapcsolatba a bűnténnyel, sőt segítséget kaptak a hátborzongató felfedezés okozta trauma feldolgozásához – közölte az új-zélandi rendőrség.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top